info@izygas.nl | GSM: +31(0)653798382
Makelaardij

 

 

 

 

 

 


Waarom een makelaar?!

In de afgelopen tijd heb ik gemerkt dat veel ondernemers alle aandacht nodig hebben om hun bedrijf op een goede manier in de markt te zetten en te houden. Dit kan nodig zijn omdat de economie aantrekt maar ook omdat de concurrentie toeneemt. Door ondernemers te ontzorgen en ze te helpen bij het maken van goede keuzes in gas en leverancier is het makelaarsconcept onstaan.

Het kan makkelijker!

Ben jij het ook zat om altijd maar op zoek te gaan naar de beste gasleverancier voor jouw mooie bedrijf?
Wil jij je ook alleen maar bezig houden met wat je het liefst doet?
Praat dan eens met mij. Ik ken de markt als mijn duimpje en wil jouw bedrijf graag leren kennen. Daarna ga ik graag op zoek naar de leverancier die het best bij je past. Dat kan zijn met dat ene speciale menggas om de beste lasresultaten te halen. Maar ook als je je propaan tank tegen de beste prijs veilig gevuld wilt hebben.

Ik kom graag naar je toe!